Servicii de Mediu Profesionale

Consultanta de Mediu

Gestiunea deseurilor

Raportari de Mediu

Descopera Serviciile

Servicii de Mediu Profesionale

Consultanta de mediu – Studii de mediu – Raportare mediu

Descopera Serviciile

CONSULTANTA DE MEDIU-SERVICII DE MEDIU
-GESTIUNEA DESEURILOR-AUTORIZATIA DE MEDIU

Consultanta de mediu. Raportare de Mediu. Gestiunea deseurilor, expertul Manager de Mediu este partenerul si reprezentatul dumneavoastra direct, in rezolvarea tuturor solicitarilor si aspectelor de mediu.

Echipa Managerdemediu.ro ofera consultanta de mediu prin asigurarea de servicii de mediu profesionale, efectuarea analizelor de mediu si servicii de consultanta operativa de mediu cat si suport in obtinerea actelor de reglementare din domeniul protectiei mediului, sustinerea integrala a procesului de obtinere a autorizatiei de mediu pentru companiile din Romania.

Echipa noastra de experti de mediu, aduce ca si noutate in piata din Romania: Serviciul Corporate de Consultanta de mediu, prin care punem la dispozitia companiei dumneavoastra un expert de mediu dedicat, pregatit si adaptat arealului in care activati pentru asigurarea unor servicii de mediu, personalizate si sustenabile.

SOLICITA O OFERTA

SOLUTII DE MEDIU PROFESIONALE

SERVICII INTEGRATE DE CONSULTANTA DE MEDIU

Suntem o echipa de profesionisti cu peste 14 ani de experienta in domeniul protectiei mediului, care ofera servicii integrate de mediu si consultanta de mediu, la nivel national si international. Misiunea echipei Manager de Mediu este aceea de a asigura solutiile de de mediu si legatura intre activitatile dezvoltate de catre sectorul de afaceri si reglementarile legislative privind protectia mediului.

Afla mai multe

Analize de mediu Analize de Mediu Mai Mult Audit de mediu Audit de Mediu Mai mult Planuri si programe de mediu Planuri si Programe
de Mediu
Mai mult
Studii de Mediu Mai mult Studii de mediu Consultanta
de Mediu
Mai mult

DESCOPERA NOUTATILE LEGATE DE

Protectia Mediului

Îti aducem intotdeauna ultimile noutati legate de Protectia Mediului. Descopera noile ghiduri de reciclare si detalii despre consultanta de mediu.

Descopera noutatile