“Daca o cale e mai bună decât alta, atunci fii sigur ca e calea naturii”

Aristotel

Servicii integrate de consultanta de mediu

Echipa de consultanta de mediu cu experienta

Avem o echipa de consultanta de mediu cu peste 10 ani de experienta in managementul mediului, care va pune la dispozitie o gama cuprinzatoare de servicii complete de consultanta de mediu, la nivel national si international.

Sprijinim organizatiile mari si mici, din sectorul public si privat, sa evalueze, sa cuantifice si sa gestioneze relatia lor cu mediul.

In contextul noilor reglementari de mediu, oferim solutii de mediu si consultanta de mediu, pentru clientii direct interesati de minimizarea amprentei ecologice a activitatilor desfasurate.

Misiunea echipei de consultanta de mediu

Ambitia noastra legata de viitor este sa construim un cadru in care calitatea vietii creste prin implementarea ideilor si a proiectelor noastre de mediu.

Suntem un partener de incredere pentru clientii interesati de prevenirea impactului de mediu, diminuarea amprentei si eliminarea poluarii mediului inconjurator – reunind cunostintele, expertiza si aptitudinile echipei noastre.

Servicii consultanta de mediu si Solutii de mediu profesionale

Echipa managerdemediu.ro ofera consultanta de mediu pentru implementarea de solutii sustenabile pentru dezvoltarea proiectelor de mediu din cadrul activitatii dvs. Preluam responsabilitatile de mediu pentru companiile cu activitate in piata din Romania prin furnizarea unui concept modern de servicii de mediu.

Compania dvs poate fi sprijinita in evitarea amenzilor de mediu, urmare a solutiilor de mediu, consultanta de mediu oferita de catre experti de mediu cu experienta.

Personalizam pachete de servicii de mediu, ce prezinta grad de adaptabilitate in functie de specificul partenerului implicat in procesul de reglementare si normalizare a relatiei cu mediul inconjurator.

Printre seviciile de consultanta de mediu oferite de catre echipa noastra, putem enumera: analize de mediu, preluarea responsabilitatii de mediu, gestiunea deseurilor, managementul deseurilor prin asigurarea corespunzatoare tehnicilor gestionarii deseurilor, autorizarea proiectelor de mediu, follow-up pentru proiectele de mediu active si in curs de implementare cat si analiza gradului de conformare al activitatii desfasurate relationata cu obligatiile de mediu impuse de catre legislatia nationala.

Contacteaza acum un consultant de mediu!

Consultanta de mediu - Managerdemediu.ro
Experienta

Expertii echipei Manager de Mediu sunt pregatiti sa faca fata tuturor provocarilor din domeniul consultantei de mediu, astfel expertiza similara acopera toate domeniile de evaluare a factorilor de mediu. Consultanta de mediu si principiile pietei de consultanta de mediu sunt asigurate de transparenta, adaptabilitate si profesionalism.

Consultanta de mediu - Managerdemediu.ro
Responsabilitate

Preluam responsabilitatea proceselor functionale de protectia mediului si asiguram sprijinul complet si competitiv pentru autorizarea de mediu, indeplinirea responsabilitatilor de mediu si validarea cu succes a procedurilor de autorizare si reprezentare in parteneriatul dintre Autoritatile de Reglementare din domeniul protectiei mediului si compania dumneavoastra.

Consultanta de mediu - Managerdemediu.ro
Solutii

Echipa Manager de Mediu prin serviciile de mediu oferite, sustine initiativele verzi, proiectele de mediu, de mici sau mari dimensiuni si procesul complet de viziune asupra integrarii activitilor desfasurate de catre companiile din Romania in procesul activ de protectie a mediului.